Onze organisatie

Onze organisatie is ruim twintig jaar actief als specialist op het gebied van arbeidsbemiddeling in de bouw. In eerste instantie hebben wij ons hierbij vooral gericht op werving & selectie en detachering van kantoorpersoneel. Door de toenemende vraag vanuit onze opdrachtgevers naar vaklieden hebben wij besloten om ons ook op deze markt te richten. Inmiddels zijn wij met veel vaart en enthousiasme actief in met name Noord en Midden Nederland.

BVB bouwsupport

Wij ontzorgen u als aannemer op gebied van bouwplaatspersoneel. Als arbeidsbemiddelaars hebben we onze sporen verdiend. We hebben 20 jaar gezamenlijke ervaring in Noordoost en Midden Nederland in de gehele bouwkolom. Geen uitdaging is ons te groot en geen éénmanszaak is ons te klein. We beschikken over een groot netwerk aan vaklieden en ZZP’ers.

Hoe wij werken

Wij garanderen dat u bouwpersoneel via BVB conform alle geldende wet- & regelgeving kunt inlenen. We zijn in het bezit van alle benodigde certificeringen en aansluitingen. Denk hierbij aan de Stichting Normering Arbeid (SNA), ABU, VCU en bpfBOUW. Goed werkgeverschap en veilig werken staat bij ons op één. Iedere medewerker is voorzien van PBM’s, VCA en u kan rekenen op onze ondersteuning daar waar nodig op de bouwplaats. We kennen onze medewerkers en hierdoor zijn we uitstekend in staat de juiste match te maken. Met oog voor uw continuïteit én de toekomst van onze medewerker.